Casa per a 7 persones. Es lloga sencera. Estància mínima 2 nits.

Tarifes

  • 2 Nits (lloguer mínim)….524 €
  • Dia extra…262 €
  • Setmana (7 nits)…1.572 €
  • Persona extra per nit….37 €
  • Els ponts es lloguen complets.
  • Bebès que dormen en llit de bressol gratis.
  • Juliol i agost es lloga per setmanes: entrada divendres a les 17:00 h, sortida divendres a les 10:00 h.

Inclou:

  • Roba de casa: llençols, coixins i edredons, una tovallola de mà i una tovallola de bany per persona. Al juliol i l’agost, una tovallola de piscina per persona .
  • Tots els estris de cuinar i de neteja i productes de neteja bàsics.
  • Llenya, llum, aigua, gas i espelmes.

Animals de companyia: admetem gossos i gats
(suplement a partir de la 2a. mascota)

Les vostres mascotes són benvingudes a La Pegatera. Si us acompanya més d’una, a partir de la segona, hi ha un suplement de 10 € cada mascota per estada completa. Es prega mantenir-los en la planta baixa de la casa i recollir els seus excrements de l’era i de l’entorn. Pel seu propi bé, no es poden quedar sols dins de casa ni a l’era, ni banyar-los a la piscina. Us podem oferir servei de guarderia per les vostres mascotes. (Un cop les coneguem, ens reservem el dret de fer o no el servei). Mig dia 25 €, dia sencer 35 €.

Condicions de pagament

En el cas que es vulgui efectuar una reserva, s’haura de pagar el 25% de l’import total per avançat. En cas d’anulació dintre dels 15 dies anteriors a la data d’ocupació, la reserva no serà retornada.
Pagament per transferència bancaria i en efectiu.

Normes

No es permet fumar a l’interior de la casa.
Si fumeu a l’exterior, assegurar-vos de recollir les burilles i de què estan ben apagades: HI HA RISC MOLT ALT D’INCENDI!
Està totalment prohibit fer barbacoes, tirar petards o encendre qualsevol mena de foc a l’exterior de la casa: HI HA RISC MOLT ALT D’INCENDI!
Els hostes són responsables de portar-se les seves escombraries a Coll de Nargó.
La piscina és d’ús particular, els inquilins poden usar-la SOTA LA SEVA TOTAL RESPONSABILITAT, així mateix queda prohibit el bany de les mascotes. La propietat no es fa responsable dels danys, accidents o perjudicis que puguin sofrir les persones o animals durant el seu ús. Es prega mantenir sempre les portes de camp de l’era i el recinte de la piscina tancades. La propietat no es fa responsable de l’estat de les carreteres i camins ni de les condicions meteorològiques. Així mateix, la propietat no es fa responsable dels danys, accidents o perjudicis que puguin sofrir les persones o animals dins o fora de la casa.